تجلیل از جناب آقای فراتی، مدیریت دبستان غیردولتی مهرکوش

در اختتامیه طرح و برنامه های معاونت آموزش ابتدایی

جشن محک

نوشته شده توسط

همه ساله در این مرکز جشنواره غذا به نفع محک برگزار می شود.

این مراسم به این شکل است که فرزندان مهرکوش و اولیا گرامیشان انواع غذاها را آماده کرده، به مدرسه می آورند؛

و در مدت زنگ تفریح به فروش می رسد و هزینه حاصل از فروش این غذاها به مرکز محک تحویل داده می شود.

به امید روزی که هیچ کودکی گرفتار بیماری نباشد.

در هفته گذشته در راستای طرح "من فقط یک زمین دارم" دانش آموزان مهرکوش با سعی و تلاش بسیار، طرح ها و ایده های خود را عملی کرده و در معرض تماشا قرار دادند.

مهرکوش، امروز میزبان بازرسان محترم اداره آموزش و پرورش ورامین بود تا از این همه ایده ها و امور خلاقانه دانش آموزانش بازدید شود.

نمايش برخي از دستاوردهاي كلاسهاي خلاقيت در بعضي از پايه ها و
بازديد مسئوولان اداره كل آموزش و پرورش تهران و ورامين از نمايشگاه خلاقيت دبستان مهركوش