به دبستان مهرکوش خوش آمدید !

دبستان غیردولتی پسرانه مهرکوش تنها مدرسه ی %100 هوشمندي است كه با توجه به يادگيري پيوسته، خلاقيت، نوآوري و نيز مشاركت فعال و سازنده ي دانش آموزان بستري مناسب جهت رشد و تعالي اين سرمايه‌هاي فكري فراهم مي كند وافتخار آن را دارد كه همواره شاهد موفقيت چشمگير دانش آموزان در مسابقات بين المللي ، المپيادها ، مدارس استعدادهاي درخشان و ... باشد .

اهداف مهرکوش

رشد همه جانبه دانش‌آموزان (ذهني ، جسمي ، عاطفي و رواني)

ارتقاء توانايي‌ها و قابليت‌هاي فردي

تربيت نيروي انساني متفكر و آشنا به فن‌آوري